Jaarthema 2018: Zorg voor jezelf

Als je spanning, onzekerheid, teleurstelling en verdriet in je leven ervaart, is het heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Freya wil je daar graag bij helpen en daarom hebben we ‘Zorg voor Jezelf’ als ons jaarthema voor 2018 gekozen. Gedurende het jaar gaan we hier op verschillende manieren aandacht aan besteden. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de verschillende projecten en activiteiten die we in dit kader opzetten.

Themanummer Freya Magazine

Vier keer per jaar verschijnt onze glossy Freya Magazine. Het eerste Freya Magazine van 2018 staat volledig in het teken van Zorg voor jezelf. Je leest ervaringen van anderen, krijgt tips van professionals en natuurlijk vind je herkenning en steun in de verhalen. Dit themanummer valt begin maart bij onze leden op de mat.

Themadag Zorg voor jezelf

Op zaterdag 7 april organiseerde Freya de themadag Zorg voor jezelf.

Goed voor jezelf zorgen. Het klinkt zo makkelijk. Toch is dat vaak knap lastig! Je moet zoveel – van anderen, maar misschien vooral van jezelf. Klinkt dit jou bekend in de oren?  In ongedwongen setting konden aanwezigen lezingen, workshops en ervaringsverhalen bijwonen die passen bij hun situatie. Want: goed voor jezelf zorgen is ongelooflijk belangrijk, zeker als je te maken hebt met vruchtbaarheidsproblemen!

Informatie op de website

Op onze website hebben we een apart deel ingericht waar we diverse artikelen delen binnen het thema ‘Zorg voor jezelf‘. Hier vind je de volgende onderdelen: