Ik zie jullie, juist ook op Moederdag

Iedere dag hoor, zie en lees ik ze. Ervaringen van jullie – de mensen met een onvervulde kinderwens. Een groot verlangen, een stille pijn, een vaak nog te onzichtbaar verdriet. Ik zie jullie worsteling. Jullie wanhoop, angst, onzekerheid, teleurstelling. Maar ook hoop, verwachting, vertrouwen en (pril) geluk.

Ieder verhaal raakt me. Ik ben op gepaste afstand getuige van een belangrijke periode in jullie leven. Ik ken, herken, erken. Zoals iedereen bij Freya weet ik uit eigen ervaring hoezeer deze periode impact heeft op zo veel aspecten van je leven.

Het is onmogelijk om jullie allemaal persoonlijk te kennen. Maar wat ik wel ken, zijn jullie gevoelens. Die lees, voel en ervaar ik elke dag. En nu, met Moederdag, gaan mijn gedachten in het bijzonder uit naar jullie: stuk voor stuk dappere vrouwen die in een allesbepalende fase van hun leven zitten. Ik wens jullie kracht, steun en bovenal veel liefde. Op Moederdag, maar ook op alle andere dagen van het jaar.

Marjolein

Geef een reactie