Moederdag – wat betekent deze dag voor jou? Laat het zien!

Moederdag. Een dag die zoveel verschillende emoties op kan roepen. Blijdschap, gemis, hoop, dubbele gevoelens. In je hart word je al moeder op het moment dat je besluit dat je een kindje wilt. Wij willen jullie vragen om uiting te geven aan de gevoelens die deze dag bij jullie oproept. Hiervoor hebben we ‘mijlpaalkaarten’ gemaakt die je kunt uitprinten en waarmee je een voor jou betekenisvolle foto kunt maken én kunt delen op social media. Als je klikt op de afbeelding, dan opent deze op groter formaat in een nieuwe pagina.

Plaats de foto op Twitter, Facebook en/of Instagram om op die manier te laten zien wat deze dag voor jou betekent. Als je Freya tagt in jouw bericht en voorziet van #FreyaMoederdag (en het bericht op openbaar zet) dan maak je bovendien kans op een leuk prijsje.

Het is onze wens dat Moederdag voor álle vrouwen een liefdevolle dag is. Laten we er samen voor zorgen dat Moederdag in al zijn facetten aandacht krijgt!

PS Je hoeft natuurlijk niet zelf (herkenbaar) in beeld op de foto. Voel je vrij om zelf een creatieve invulling te geven aan de quote die op jou van toepassing is.

Moederdag … pijnlijk gemis

 

 

 

 

 

 

 

 

Moederdag … dubbel gevoel

 

 

 

 

 

 

 

 

Moederdag … in behandeling

 

 

 

 

 

 

 

 

Moederdag … geluk en verdriet

 

 

 

 

 

 

 

 

Moederdag … dankbaar

 

 

 

 

 

 

 

 

Moederdag … blij met jou

 

 

 

 

 

 

 

 

Moederdag … hoopvol

 

 

 

 

 

 

 

 

Moederdag … Ik sta ook stil bij alle moeders zonder kind en kinderen zonder moeder

 

 

 

 

 

 

Moederdag … (geef je eigen invulling aan de afbeelding)

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratie nodig? Hieronder vind je een voorbeeldfoto:

Geef een reactie