Nieuws eiceldonatie in Medisch Centrum Kinderwens

Medisch Centrum Kinderwens laat weten dat ze weer patiënten aannemen* voor eiceldonatie én dat ze nieuwe donoren zoeken.

* update 8 maart: de wachtlijst voor nieuwe patiënten is weer gesloten!

Tiende kindje geboren

“Medisch Centrum Kinderwens geeft met grote vreugde kennis van de geboorte van het 10e kind na eiceldonatie via onze eicelbank!” Wij ontvingen dit mooie nieuws van Medisch Centrum Kinderwens te Leiderdorp; één van de drie IVF-klinieken met een eicelbank.

De vraag naar eicellen is veel groter dan het aanbod. Om in aanmerking te komen voor het ontvangen van eicellen uit de eicelbank zijn er voorwaarden opgesteld. Meer informatie hierover staat in de  informatiefolder acceptrice eicelbank.

Aanmelding voor wensouders nu weer mogelijk

Vanwege de grote toestroom van cliënten voor de drie eicelbanken – naast MCK hebben het AMC Amsterdam en het UMC Utrecht ook een eicelbank – bestaat er in alle drie de centra een wachtlijst voor deze behandeling.

Op dit moment heeft MCK gelukkig weer voldoende eicellen in de eicelbank. Daarom is er nu een beperkte openstelling van de eicelbank: aanmelding voor een behandeling met donoreicellen via de MCK eicelbank is per direct weer mogelijk. Inschrijven is mogelijk t/m de leeftijd van 39 jaar.

Donoren gezocht

Om meer succesvolle behandelingen mogelijk te maken van patiënten die donoreicellen nodig hebben, is het MCK natuurlijk ook weer op zoek naar nieuwe donoren !
Voor meer informatie en aanmelding verwijzen wij je naar www.medischcentrumkinderwens.nl

2 gedachten over “Nieuws eiceldonatie in Medisch Centrum Kinderwens

 1. Goedenmiddag,

  Ik heb een vraagje over eiceldonatie.
  Mijn schoondochter heeft zich ook ingeschreven voor eiceldonatie, maar bij haar duurt het enorm lang. Kun je een eiceldonatie aan een familielid schenken omdat zei al zo lang erop wachten?

  Misschien stomme vraag, maar doe het toch?.

  Alvast bedankt!

  Valerie van alphen

Geef een reactie