Jaarthema 2019: Grenzen

Het jaarthema van 2019 is ‘grenzen’. Een breed thema dat op iedereen in het fertiliteitstraject van toepassing is.

Individueel én als stel bepaal je waar jouw en jullie grens ligt. Grenzen blijken in een fertiliteitstraject niet altijd in beton gegoten. Je kunt een grens over gaan, grenzen kunnen vervagen of je kunt ze verleggen.

We besteden op verschillende manieren en via diverse kanalen aandacht aan dit thema. De persoonlijke verhalen mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Wil je jouw ervaring binnen dit thema delen in een blog, vlog, ervaringsverhaal, foto, podcast of andere (creatieve) uiting? Graag! Stuur jouw bijdrage naar communicatie@freya.nl.

Freya thema-event

Op 13 april vindt de jaarlijkse Freyadag plaats. Ook op deze dag staat ons jaarthema Grenzen centraal. Dit vind je terug in de ervaringsverhalen en sprekers. De commissie bijeenkomsten stelt alles in het werk om er een fijne dag van te maken. Het aanbod op deze dag is gevarieerd zodat iedereen bij wie zwanger worden niet lukt, een waardevolle dag beleeft.

Tijdens deze Freyadag vindt ook de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. De ALV is het moment waarop het bestuur verantwoording aflegt aan de leden. In de agenda vind je het programma van de Freyadag en de ALV. Enthousiast? Je kunt je hier binnenkort voor aanmelden, maar hou de datum alvast vrij in je agenda ;-). We kijken ernaar uit velen van jullie te ontmoeten op 13 april – welkom.

Freya Magazine

Vier keer per jaar verschijnt het Freya Magazine voor onze leden. In 2019 zullen we in iedere editie aandacht besteden aan grenzen. We zullen dit thema vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Ontvang jij het Freya Magazine nog niet? Word lid en ook jij ontvangt deze glossy ieder kwartaal op de mat!

Wil je meer lezen?